Dunlop

Als u online voordelig Dunlop banden wilt kopen ben u bij Auto & Anders aan het juiste adres.
Wij bieden een laagste prijsgarantie, en bestellingen voor 13:00 worden binnen 48 uur geleverd.

De essentie van Dunlop is rijden met plezier. Het sportieve karakter van het merk wordt onderstreept door de baseline ‘Drive with confidence’.
Racetechnologie mag dan ontstaan in de pits, maar daar blijft het voor Dunlop niet bij. De 34 overwinningen in Le Mans, de 24 uur durende uithoudingsrace, en talloze successen in zowel vier- als tweewielige wedstrijden maken deel uit van een traditie die dateert van de begindagen van Dunlop: wij verzekeren dat uw dagelijkse rit voordeel haalt uit ons succes op het circuit.


Een autocoureur moet de weg nauwkeurig kunnen voelen om de beste prestatie te kunnen neerzetten, en u ook. Daarom ontwikkelen, testen en verbeteren we onze banden voortdurend, om te verzekeren dat ze de best mogelijke rijervaring bieden en aan de meest veeleisende normen voldoen.


In de ontwikkeling van Dunlop banden staan stuurprecisie, stabiliteit bij hogere snelheden en prestaties op droog en nat wegdek centraal. De uitstekende resultaten in onafhankelijke testmagazines en de vele hoogwaardige automodellen waarop Dunlop eerste montage heeft, bewijzen dat Dunlop een kwaliteitsvol merk is met uiterst sterke producten.

Bekijk alle Dunlop autobanden
Dunlop


Zoek naar de Grandtrek PT 4000 van Dunlop in het juiste formaat

AA
Prijzen inclusief BTW en €1,81 verwijderingsbijdrage
Sorteren op
1
geen resultaten
1