Continental

Als u online voordelig Continental banden wilt kopen ben u bij Auto & Anders aan het juiste adres.
Wij bieden een laagste prijsgarantie, en bestellingen voor 13:00 worden binnen 48 uur geleverd.

Continental 4x4 WinterContact

Ongeacht wat de winterse weersomstandigheden ook zijn, een 4x4 auto uitgerust met de Conti4x4WinterContact komt overal. Het asymmetrisch profiel zorgt voor een uitstekende handling. De vooruitstrevende lamellentechnologie zorgt voor een zeer goede rijstabiliteit en grip. De brede, doorlopende lengtegroeven verplaatsen water en smeltende sneeuw op een effectieve manier en beschermen zo tegen sneeuw- en aquaplaning.Eigenschappen:uitstekendetractie en remprestatiesindrukwekkende rijstabiliteit, zelfs op besneeuwde wegenvoortreffelijk rijcomfort en geluidsarmhogebescherming tegen aquaplaning

 

Continental komt niet voor niets zeer regelmatig als beste uit diverse autobandentests. Ook met de 4x4 Wintercontact band is Continental er weer in geslaagd om een uitstekende winterband te vervaardigen voor 4x4/SUV wagens. De band zorgt, ongeacht de weersomstandigheden, voor een veilig en comfortabel vervoer met een geweldige wegligging.

Profieleigenschappen

Zoals dat van de fabrikant verwacht mag worden, wordt de 4x4 Wintercontact band van Continental gekenmerkt door een uniek en technisch hoogstaand profiel. Innovatieve lamellentechnologie levert een uitstekende grip op en de brede lengtegroeven voeren op uitmuntende wijze water en sneeuw af, wat zorgt voor effectieve bescherming tegen aquaplanning.

Effectiviteit

De 4x4 Wintercontact band komt helemaal tegemoet aan de strenge regelgeving voor winterbanden. Veeleisende moderne bestuurders zullen ervaren dat de prijsstelling in overeenstemming met de kwaliteit is.

- Unieke winterband voor SUV's

- Hoogstaande profieltechnologie

- Goede prijs voor eersteklas kwaliteit

Karaktereigenschappen

  • Unieke winterband voor SUV's
  • Hoogstaande profieltechnologie
  • Goede prijs voor eersteklas kwaliteit.

Bekijk alle Continental autobanden
Continental


Zoek naar de 4X4 Winter Contact van Continental in het juiste formaat

AA
Prijzen inclusief BTW en €1,81 verwijderingsbijdrage
Sorteren op
1 2 3
geen resultaten
1 2 3