Klantenservice / Veiligheid en privacy

Privacy verklaring
Auto en Anders gaat zorgvuldig met uw privacygegevens om. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Auto en Anders is van mening dat de beveiliging van autoenanders.nl van bovengemiddeld niveau is en blijft. Onze IT-afdeling staat hier dagelijks garant voor.
Autobanden Groningen beschermt uw privacy op de volgende manieren:
  • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
  • Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres slechts eenmalig om uw bestelling af te ronden. Wij sturen u alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming.
  • Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Auto en Anders.nl, dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar info@autoenanders.nl. Wij sturen u dan geen mailings meer.

Als u een bestelling plaatst bij Autobandengroningen.nl, vragen we de volgende gegevens van u :

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen.
  • Uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
  • Betalingsinformatie, zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om uw bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.
Om uw winkelwagen op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen een sessie opgeslagen:zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd.
 
Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van bandenanders.nl worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

 

Verwijderen of wijzigen van gegevens
Wenst u uw gegevens in te kijken? Of wenst u dat Auto & Anders uw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dient u hiertoe dan gratis een verzoek in per post of e-mail. U kunt zich zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.
Veilige servers
Veilige eigen servers
Auto en Anders.nl maakt enkel en alleen gebruik van eigen servers. Daardoor hoeven wij onze servers niet te delen met andere bedrijven of particulieren en zijn uw gegevens alleen voor ons bereikbaar.
 
Veilige internetverbinding bij betaling
Tijdens de bestelprocedure en de toegang tot uw account-pagina's wordt de verbinding tussen ons en uw computer versleuteld, zodat eventuele luistervinken geen kans krijgen. U kunt dit controleren door het bekende "slotje" dat meestal rechts onderin uw browser verschijnt. Door op het slotje te klikken en vervolgens op certificaat bekijken/ophalen, kunt u controleren of u daadwerkelijk verbonden bent met een van onze servers.