Klantenservice / Algemeen

Assortiment en voorraad

Onze hele  assortiment is online beschikbaar
Het gehele aanbod in onze webwinkel is per direct leverbaar. Artikelen die (tijdelijk) niet voorradig zijn worden per direct verwijderd uit ons systeem. Zo bent u er zeker van dat een artikel gewoon op voorraad is of na te leveren is.

Real-time voorraad informatie
De eigen voorraad van Autoen Anders en de voorraad van onze leveranciers wordt meerdere keren per dag bijgewerkt. Alle artikelen in de webwinkel zijn direct leverbaar tenzij anders vermeld.

 

Garantie & defecten

Garantietermijn
Op alle autobanden geeft Auto en Anders standaard 1 jaar garantie.

Uitgesloten van garantie
Uitgesloten van garantie zijn alle gebreken die niet zijn veroorzaakt door een productiefout.

Defect bij ontvangst
Mocht direct na ontvangst van uw bestelling constateren dat een of meer banden zijn beschadigd, dan kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Auto en Anders. Wij gaan dan samen met u, in overleg, zo snel mogelijk voor een oplossing zorgen.

Stappenplan garantie en defecten
Voor het claimen van garantie en defecten kunt u bij onze klantenservice terecht. Zij gaan u informeren over de te volgen procedure en gaan het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

Algemene Voorwaarden

De duidelijke Algemene Voorwaarden van Auto en Anders kunt u hier eenvoudig raadplegen.

Suggesties en klachten
Suggesties
Heeft u op- of aanmerkingen over onze site of dienstverlening. Wij willen dan graag met u in contact komen, want wij zijn dagelijks bezig om onze dienstverlening te verbeteren.
 
Klachten
Mocht u, ondanks al onze inspanningen om vlekkeloos en snel te leveren, een klacht hebben met betrekking tot de levering of anders dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Autobanden Groningen en een klacht deponeren.