Bridgestone

Bridgestone autobanden

Als u online Bridgestone banden wilt kopen ben u bij Auto & Anders aan het juiste adres.
Wij bieden een laagste prijsgarantie, en bestellingen voor 13:00 worden binnen 48 uur geleverd.

Bridgestone banden

Omdat Bridgestone ‘veiligheid voor alles’ als handelsmerk heeft, weet u zeker dat u met een set Bridgestone banden een goede keuze hebt gemaakt. Bij Auto & Anders kunt u daarom terecht voor alle soort banden van deze fabrikant; of het nou zomer-, winter- of all season banden zijn. Daarnaast leveren wij natuurlijk diverse profielen Bridgestone banden.

Waargemaakte ambitie

Het Japanse bedrijf Bridgestone Corporation is een van de wereldleiders op het gebied van banden- en rubberfabricage. Oprichter Shojiro Ishibashi voorzag in 1930 al dat auto’s en andere vervoersmiddelen een zeer belangrijke rol zouden gaan spelen in de wereld. Hij was ambitieus en wilde nummer 1 worden door het leveren van autobanden van superieure kwaliteit. Dat hij deze ambitie daadwerkelijk heeft waargemaakt is in de loop der tijd wel gebleken! Vandaag de dag heeft het bedrijf maar liefst 105.000 werknemers en levert het banden voor alle soorten voertuigen in meer dan 150 landen in de wereld. Alleen in Europa zijn er al 6 fabrieken, een technisch centrum en diverse landelijke verkooporganisaties, met in totaal ruim 9000 mensen in dienst.

Waarom Bridgestone banden kopen bij Auto & Anders?

Bestel Bridgestone banden bij Auto & Anders en geniet van de pluspunten die deze banden hebben:

  • Leveren maximale grip en comfort,
  • Presteren optimaal bij alle weersomstandigheden,
  • Lange levensduur door hoge slijtvastheid,
  • Topkwaliteit en veiligheid,
  • Grote naamsbekendheid; zekerheid van kwaliteit.

Optimale controle en precisie

Bridgestone banden zijn altijd te herkennen aan hun robuuste uitstraling. Ze zien er stevig en sterk uit en hebben tevens een robuust profiel. Dankzij de uitgekiende technieken die gebruikt zijn voor de constructie en het profiel heeft u optimale controle over het voertuig. U merkt dat u maximale accuratesse en precisie heeft met sturen, ook bij de hogere snelheden. De banden zorgen voor een korte remweg en maximale grip onder zowel natte als droge weersomstandigheden; dat is waar men het Bridgestone handelsmerk ‘safety first’ echt in herkent.

Ultieme comfort

Veiligheid staat bij de bandenfabrikant dus bovenaan, maar comfort neemt een dikke tweede plaats in. Met deze banden kies je dus niet alleen maar voor een optimale wegligging en veiligheid, maar ook voor minimale geluidshinder, optimale brandstofefficiency en fantastische rijprestaties. Bridgestone banden zijn verkrijgbaar voor alle autosegmenten en in alle types; winter-, zomer- en allseason kwalificatie voor standaard, sportief, luxueus, SUV en 4x4.

Bridgestone banden bestellen bij Auto & Anders

Bij Auto & Anders kunt u terecht voor het complete assortiment Bridgestone banden. In onze overzichtelijke webshop vindt u snel en gemakkelijk welke banden u nodig heeft en kunt u de banden bij u thuis of bij een montagepunt van uw keuze laten bezorgen. Indien u voor 13.00 bestelt, heeft u de banden binnen 48 uur binnen. Wilt u eerst meer informatie of advies, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor de montage, zodat uw Bridgestone banden vakkundig op uw auto worden gemonteerd. Balanceren zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Zo kunt u weer snel veilig en comfortabel de weg [] op!Zoek in banden gemaakt door Bridgestone


AA
Prijzen inclusief BTW en €1,81 verwijderingsbijdrage
Sorteren op
1 2 3 4 ... 257
Blizzak LM001
Winter band Winter band
€ 45,74

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

Blizzak LM001
Winter band Winter band
€ 46,83

Beperkt leverbaar » Goedkoop & in 48 uur geleverd

Blizzak LM001
Winter band Winter band
€ 49,13

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

A001
Zomer band Zomer band
€ 50,82

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

Ecopia EP150
Zomer band Zomer band
€ 49,61

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

Blizzak LM001
Winter band Winter band
€ 49,79

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

Blizzak LM001
Winter band Winter band
€ 50,52

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

Blizzak LM 30
Winter band Winter band
€ 51,85

Nog slechts één op voorraad! » Goedkoop & in 48 uur geleverd

Turanza ER 300
€ 52,33

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

Ecopia EP25
€ 52,39

» Goedkoop & in 48 uur geleverd

1 2 3 4 ... 257